Webshop

In onze ogen is de beddenbranche voor de consument vrij onoverzichtelijk en soms lastig te begrijpen. Er gaan bijvoorbeeld zoveel verhalen rond over wat nu de beste matras is en wat voor soort bed(bodem) je eigenlijk moet hebben. Wij communiceren duidelijk en eerlijk over wat een bed nu echt nodig heeft om jou de ultieme nachtrust te bieden.

Wij hebben een voorkeur voor houten bedden, omdat deze tijdloos zijn en een leven lang mee kunnen gaan. Dan komt het matras, want door de manier waarop matrassen tegenwoordig worden gemaakt, zijn bodems eigenlijk niet zo belangrijk meer. Het comfort en de verschillende “comfort zones” zit echt in het matras en de bodem kan het beste gewoon gelijkmatig ondersteunen.

Als onafhankelijke winkel zoeken we altijd naar de beste kwaliteit van verschillende merken waar wij zelf onze eigen collectie uit samen stellen.

Zo is in veel gevallen een simpele lattenbodem meer dan voldoende voor de perfecte ondersteuning van jouw matras.

Kom langs in de winkel

Behalve comfortabele bedden bieden wij ook comfortabele tijden om onze winkel te bezoeken: buiten de gewone openingstijden om ( zie onder ) kun je ook ’s avonds en op zondag op afspraak langskomen.t